Pijn tijdens Coronacrisis

OCPClinic 014

Optimal Care en Coronacrisis

Bij Optimal Care Pijnklinieken nemen wij de veiligheid van u als patiënt en van onze medewerkers zeer serieus. We begrijpen dat een bezoek aan de kliniek in deze tijd best spannend kan zijn. Wij doen alles om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben we de benodigde maatregelen getroffen.

Sinds maart 2023 zijn de corona maatregelen opgeheven

Dit moet u weten voor u naar de kliniek komt:

  • Kom niet naar de kliniek als u en/of uw begeleider verkoudheidsklachten al dan niet met koorts en/of benauwdheid heeft. Ook indien er andere personen in de thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. Neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op. Dan maken we een nieuwe afspraak.
  • Er wordt alleen op afspraak gewerkt. We vragen patiënten niet zonder afspraak binnen te lopen.

Wanneer u geen klachten heeft en naar de kliniek komt, houdt u dan rekening met het volgende:

  • Kom (indien mogelijk) alleen de kliniek binnen. En kom liever niet eerder dan 10 minuten voor uw afspraak. Loop tot die tijd een rondje buiten of blijf in uw auto zitten. Hierdoor voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in de wachtkamer zitten.
  • Wij helpen u om de 1,5 meter afstand te bewaren. In bepaalde ruimtes is een markering aangebracht op de vloer, zodat u ziet welke afstand behouden moet worden.
  • Bij de ingang staat een zuil met handhygiëne of een handalcohol pompje. We vragen u uw handen te desinfecteren voor het consult en verzoeken u hierna geen gebruik te maken van uw mobiele telefoon, i-pad of laptop tijdens het wachten.
  • In de wachtruimte hebben we het aantal zitplaatsen beperkt, zodat we 1,5 meter tussenruimte kunnen waarborgen.
  • In de klinieken schudden wij geen handen, maar begroeten wij u met een glimlach. Wij openen wel zoveel mogelijk de deuren voor u, zodat u deze niet hoeft aan te raken.
  • Bij een behandeling of onderzoek waar wij binnen de 1,5 meter komen, dragen de zorgverleners mondkapjes en handschoenen. Bij een onderzoek of behandeling in het gelaat kan het zijn dat de arts ook een spatbril draagt.

Wij doen er alles aan om u zo veilig en prettig mogelijk te verwelkomen in onze kliniek.

Vragen of een overleg?

Mocht u vragen of wilt u een overleg, dan staan wij u uiteraard graag te woord. Neem contact op via 010-7146111  of mail: info@optimalcare.nl