Patiënten met pijnklachten

Alle patiënten met diverse pijnklachten kunnen worden verwezen naar Optimal Care Pijnklinieken. De pijnbehandelaars van Optimal Care zijn anesthesisten die zich gespecialiseerd hebben in pijnklachten. Alle moderne pijnbehandeltechnieken worden beheerst. Dit gaat verder dan de gemiddelde 'pijnpoli' van een ziekenhuis. 
Optimal Care werkt ook mee aan wetenschappelijk onderzoek om pijnbehandelingen verder te onwikkelen.

Uw patiënt verwijzen

Indien verwijzers vragen hebben voor de pijnbehandelaars, worden zij via het telefoonnummer 010 - 714 6111 doorverbonden met een van de behandelaars. Vragen kunnen ook per email gesteld worden via info@optimalcare.nl. Verwijzers hebben binnen 24 uur antwoord. 

Over Optimal Care Pijnklinieken

Optimal Care Pijnklinieken is een keten van moderne klinieken die is opgericht voor behandelingen van patiënten met chronische pijnklachten. 
Wij zetten ons in voor: 

  • Patiënten met chronische en acute pijnklachten te behandelen volgens de meest moderne technieken. ALLE pijnbehandeltechnieken die bestaan worden beheerst door de pijnbehandelaren van Optimal Care Pijnklinieken.
  • Optimal Care Pijnklinieken is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar bestaande en nieuwe pijnbehandelingen.
  • De artsen staan voor topkwaliteit pijnbehandelingen en garanderen output meting, doordat in een ICT systeem prestatie indicatoren en resultaten van behandelingen op de langere termijn worden vastgelegd.
  • Optimal Care Pijnklinieken biedt een ‘alles-onder-een-dak’ formule aan waarbij samengewerkt wordt met orthopeden, neurochirurgen, psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten en revalidatieartsen.

Kennismaken?

Wilt u kennis maken met de artsen of de kliniek, bel dan voor een vrijblijvende afspraak en een rondleiding door de kliniek met telefoonnummer 010-714 6111 of e-mail naar info@optimalcare.nl.