contactgegevens

Optimal Care Rotterdam
Hoofdweg 60
3067GH Rotterdam

Telefoon: 010-7146111
Fax: 010-2094400
E-mail: info@optimalcare.nl


locatie

 

Routebeschrijving

Optimal Care Pijnklinieken is gevestigd in Hoofdweg 60 te Rotterdam. 

Met het openbaar vervoer

Station Rotterdam Alexander (NS, busstation, metro) is het dichtstbij. Het is dan een kwartiertje lopen.

 

Met de auto

Uit de richting Rotterdam Centrum, Kralingen

Neem de Bosdreef door het Kralingse Bos richting Rotterdam Alexander. U rijdt onder het viaduct van de A16 door. Direct na het viaduct slaat u rechtsaf. Via een U-bocht komt u op de ventweg van de Hoofdweg terecht. Na 100 m. vindt u de Optimal Care Pijnklinieken aan uw rechterhand.

Uit de richting Rotterdam-Zuid, Dordrecht, Breda

U rijdt op de A16 richting Rotterdam, Den Haag Neem afslag 27-Prins Alexander naar E25/A20 richting Gouda/Utrecht Neem afslag 27 richting Hoofdweg Aan het einde van de afslag steekt u de Hoofdweg over en maakt u een U-bocht waardoor u op de ventweg langs de Hoofdweg terecht komt - richting Rotterdam-Alexander. Na 100 m. vindt u de Optimal Care Pijnklinieken aan uw rechterhand.

Uit de richting Utrecht (A20)

Neem afslag 16 - Pr. Alexander - richting Capelle aan den IJssel. Sla rechtsaf bij Capelseweg (borden naar Capelle aan den IJssel). Sla bij de verkeerslichten rechtsaf naar de hoofdweg U rijdt onder winkelcentrum Alexandrium / Oosterhof door. Vervolg uw weg. Sla na ongeveer 1,5 km linksaf naar de Koningslaan. Sla direct rechtaf en draai weer richting de Hoofdweg. U gaat met de bocht mee naar links; parallel aan de Hoofdweg. Na 300 m vindt u de Optimal Care Pijnklinieken aan uw linkerhand.

Uit de richting Den Haag, Vlaardingen

De handigste (maar niet kortste) route: 
U rijdt op de A20 richting Utrecht Neem afslag 16 Pr. Alexander richting Capelle aan den IJssel. Sla rechtsaf bij Capelseweg (borden naar Capelle aan den IJssel). Sla bij de verkeerslichten rechtsaf naar de hoofdweg U rijdt onder winkelcentrum Alexandrium / Oosterhof door. Vervolg uw weg. Sla na ongeveer 1,5 km linksaf naar de Koningslaan. Sla direct rechtaf en draai weer richting de Hoofdweg. U gaat met de bocht mee naar links; parallel aan de Hoofdweg. Na 300 m vindt u de Optimal Care Pijnklinieken aan uw linkerhand.


Veelgestelde vragen

Wat is Optimal Care pijnklinieken precies?

Optimal Care Pijnklinieken is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) voor patiënten met chronische en acute pijnklachten. De pijnkliniek behandelt ook patiënten met pijnklachten als gevolg van een oncologische aandoening. Optimal Care is gevestigd aan de Hoofdweg 60 te Rotterdam. 

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig?

Ja, we vragen een verwijzing van uw huisarts of behandelend specialist. Bespreek uw voornemen om bij Optimal Care pijnklinieken een afspraak te maken eerst met hem/haar. Veel zorgverzekeraars vragen om een doorverwijzing van de huisarts als u voor vergoeding in aanmerking wilt komen.

Zijn er wachttijden?

Nee, in principe kunt u meestal al binnen een week terecht voor het eerste consult. Een behandeling kunnen wij u in de meeste gevallen op dezelfde dag aanbieden.

Wat is Stichting Pain Center of Europe?

Stichting Pain Center of Europe is de stichtingsnaam waaronder de merknaam Optimal Care Pijnklinieken valt. Wij staan dus ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel als Stichting Pain Center of Europe, maar voor het grote publiek zijn wij bekend als Optimal Care pijnklinieken.

 


suggesties?

Wij zijn altijd op zoek naar verbetering van onze zorgverlening. Ook is het altijd prettig en motiverend om complimenten te krijgen voor ons werk. Mocht u hier aanleiding toe hebben, mail ons dan via info@optimalcare.nl. Wij zullen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan!