Drs. Rajen Kanhai

Dr Kanhai is vanaf 2015 werkzaam als pijnspecialist bij Optimal Care Pijnkliniek te Rotterdam. Hij heeft zich na zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gespecialiseerd tot algemeen anesthesioloog met als aandachtsgebied helikopter MMT-arts en cardio-anesthesiologie. Van 2008 tot 2013 heeft hij gewerkt als anesthesioloog-pijnspecialist in het brandwondencentrum RKZ te Beverwijk. In 2013-2018 was hij werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist in het OLVG-locatie West, voormalig Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Vanaf 1 september 2018 is hij tevens werkzaam als anesthesioloog-pijnbestrijder bij Bergman Clinics in Naarden.

Daarnaast is hij lid van de European Society of Anesthesiology en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding. Tevens bekleedt hij de functie van lid registratiecommissie en accreditatiecommissie binnen de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie.

'Het interessante aan pijnbehandelingen is dat middels interventies het mogelijk is snel resultaat te boeken bij een chronisch pijnprobleem. Het is mooi te zien als iemand dankzij een behandeling veel beter kan functioneren op gebied van dagelijks en sociaal leven of werk.' 

Specialisme

Anesthesioloog en pijnspecialist

Subspecialisme:

  • Pijnbehandelingen bewegingsapparaat
  • Echogeleide blokkades schouder, lies en bilspierproblematiek
  • Behandeling ACNES
  • Wervelkolom gerelateerde pijnklachten

BIG-nummer:

19045536701

Aanwezig op: Dinsdag.

IMG 2120 2 kopie

Deel via:

Terug naar overzicht