Optimal Care Pijnklinieken is een keten van moderne klinieken die is opgericht voor behandelingen van patiënten met chronische pijnklachten. 

Wat kenmerkt Optimal Care Pijnklinieken:

  • Patiënten met chronische en acute pijnklachten behandelen volgens de meest moderne technieken. Alle pijnbehandeltechnieken die bestaan worden beheerst door de pijnbehandelaren van Optimal Care Pijnklinieken.
  • Optimal Care Pijnklinieken is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar bestaande en nieuwe pijnbehandelingen.
  • De artsen staan voor topkwaliteit pijnbehandelingen en garanderen output meting, doordat in een ICT systeem prestatie indicatoren en resultaten van behandelingen op de langere termijn worden vastgelegd.
  • Optimal Care Pijnklinieken biedt een ‘alles-onder-een-dak’ formule aan waarbij samengewerkt wordt met orthopeden, neurochirurgen, psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten en revalidatieartsen.
  • Pijnbehandelaren zijn anesthesisten die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van chronische en acute pijnklachten. Het initiatief is begin 2008 opgericht. Optimal Care Pijnklinieken heeft de ambitie om op meerdere locaties moderne pijnklinieken op te richten. Optimal Care Pijnklinieken is onderdeel van de Stichting Pain Center of Europe. 

Persberichten

Nieuwe persberichten zullen hier geplaatst worden.

Heeft u vragen?

U kunt contact opnemen met Evelyn Rombout via telefoonnummer 010 - 714 6111 of stuur een e-mail naar: info@optimalcare.nl. Wij streven binnen 24 uur te reageren.