Bij Optimal Care Pijnklinieken werken artsen met jarenlange ervaring als anesthesioloog/pijnspecialist. Hieronder kunt u meer lezen over de dokters die werkzaam zijn bij ons in de kliniek.

 

Dr. henk van Driel

Henk van Driel is anesthesioloog en werkt sinds oktober 2008 bij Optimal Care Pijnklinieken. Daarnaast is hij werkzaam in het Amphia Ziekenhuis als pijnbehandelaar. 

Vanaf 1987 werkt Henk van Driel als anesthesioloog en pijnbehandelaar. “Het technische gedeelte dat het werk als anesthesioloog met zich meebrengt vind ik nog steeds erg leuk. Bij het geven van narcose, waarbij de patiënt het bewustzijn verliest, heb je kort contact met hen. Maar bij het behandelen van mensen met chronische pijnklachten is het contact veel intensiever. Dit maakt mijn werk heel afwisselend.”

Inmiddels heeft Henk van Driel al meer dan 30 jaar ervaring als anesthesioloog en pijnbehandelaar. “Samen met een collega heb ik vanaf het begin af aan in het Amphia ziekenhuis ook pijnbehandelingen gedaan en door de jaren heen verder ontwikkeld en uitgebreid. Ik vind het belangrijk mensen met langdurige pijn op een gezellige en prettige manier te benaderen, maar op een serieuze manier van hun klachten af te helpen. Het liefst zou ik alle patiënten helemaal van hun pijn af willen helpen, maar minstens wil ik hun pijn naar een acceptabel niveau brengen.”

BIG-nummer: 39020717601


Dr. hans aukes

Hans Aukes werkt sinds 2003 in het Albert Schweitzer Ziekenhuis als anesthesioloog/ pijnspecialist. Daarnaast werkt hij sinds 2016 als  pijnspecialist bij Optimal Care Pijnklinieken. 

BIG-nummer: 39060465701

Albert-Schweitzerziekenhuis-chronische-pijn-757x505.jpg

Dr. Rajen Kanhai

Rajen Kanhai studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daar specialiseerde hij zich ook tot anesthesioloog. Van 2008 tot 2013 werkte hij als anesthesioloog-pijnspecialist in het RKZ te Beverwijk. Sinds 2013 werkt Rajen Kanhai als pijnspecialist in het OLVG-West, voormalig Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Rajen Kanhai heeft in deze jaren veel ervaring opgedaan met echogeleide blokkades bij schouder, lies en bilspierproblematiek. Dit is een behandeling volgens nieuwste ontwikkeling en techniek met goed resultaat.

‘Het interessante aan pijnbehandelingen is dat middels interventies het mogelijk is snel resultaat te boeken bij een chronisch pijnprobleem. Het is mooi te zien als iemand dankzij een behandeling veel beter kan functioneren op gebied van dagelijks en sociaal leven of werk.‘

BIG-nummer: 19045536701